Snabba puckar

Tja tja bloggen!
 
Jag har tröttnat lite på bloggen men det märks väl inte? Kör lite snabbfakta här
 
Jag fick jobbet på gymmet Fitness 24/7. 5-7 april skickas jag till Sthlm för utbilning inom Body Balance, som är en blandning av Yoga, Qigong och Pilates. Företaget betalar utbildningen och man skriver på ett avtal om att jobba minst två pass i veckan i ett år. 
 
I och med det nya jobbet insåg jag att jag måste börja träna igen, jobbigt att komma helt otränad till utbildningen. Så nu tränar jag en halvtimme varje morgon samt ett 1-2 timmars pass fyra gånger i veckan. Fram till nu har jag tränat hemma med kroppsvikt och vattenflaskor men hämtade ut mitt träningskort på jobbet så till nästa vecka blir det gymträning. Nya matvanor också. Mindre portioner, frukost varje morgon, och mellanmål vid 15tiden. Inga sötsaker och jag dricker endast vatten (myycket vatten).
 
Nu bor jag ju i en av teaterns lägenheter men det är bara till april och det är, som tidigare nämnt väldig bostadsbrist här uppe. Jag har därför aldrig slutat leta lägenhet. Lisen tipsade om en kompis som hyrde ut sin lägenhet. En tvåa på 55kvm med separata rum, nyrenoverad, fullt möblerad och balkong för 6000. Jag nappade på den och ska skriva under kontrakt i veckan och flyttar till 1a mars. Hon som hyr ut bor i Oslo så jag har träffade Per och Johan, som bor i lägenheten nu, när jag var och kollade. Lite dyrt kan en tycka men nja, det är ju bostadsbrist.
 
Per och Johan verkade trevliga och i min ålder så jag frågade vad dem skulle göra till helgen och helt plötsligt befann jag mig på ett kalas som slutade som på bilden. Jag, tre tjejer till och en drös med flygtekniker, jag döpte mig själv till sthlmsslampan. Vet inte om jag levde upp till det..Jag citerar mig själv från Facebook "Jag har badat i testosteron (tolkning valfri). Aldrig varit så lycklig över en korvfest förut, haha!". Helt underbart att få träffa människor och få lite uppmärksamet också, måste jag ju erkänna!
 
Vet inte om jag kommer på så mycket mer nu..

Fina människor

Jag har så mycket fina människor runt omkring mig och jag trivs här. Vill få upp alla mina grejer och hitta en fin lägenhet eller kanske ett litet hus :)

Skrivet av Josefine på facebook:
Vet ni? jag har världens bästa anställda. Hon bara gör saker utan att ja behöver säga till, fixar saker jag inte ens bett om, ger mig energi att göra det jag egentligen inte orkar fixa just nu..OCH hon ställer upp som barnvakt när man behöver!:) tack Eva för att du är du och den du är! ♥

Tjejerna på salongen är snälla trots att jag gnäller och pekar som en tant

Skrivet av Robert på Facebook:
Bakis fru där inne som bara vill sova :-o . Drar mig ut o pular o fixar skarvsladen som granne behagade dra in i sin snöslunga. Laddar med Ozzy vällandes ur högtalarna :-D
Hon o Eva höll ut längst, fast dom jobbat mest o sovit minst hela den senaste månaden. Starkt jobbat av flickorna Eva & Josefine.. Men där tar jag åt mig äran, uthålliga är en sann Ericsson o Eva hon platsar in där..

Lillen ställer upp och övningskör med mig. Står ut med att jag svär på snuskigt språk, får panik och är långsammast i världen

 
RSS 2.0